24-26 april

En helg utan mycke att prata om. Var mysigt och så men gjorde typ inget. Fredagen åkte jag och jj in och träffa våran udnerbara Li. Sen träffa jag Ryan. Lördagen gick jag och Ryan på brunch sen skulle han jobba så jag åkte till Li. Li skulle också jobba men jag tänkte hålla henne sällskap. Vi gick till safeway och köpte extremt mycket! haha vi köpte godis, chips, chokladmjölk och glass. Vi gick hem till Li och fridha kom också. Efter att barnen ätit, badat och somnat beställde vi pizza, kolla på tv och åt allt vi köpt. Fast blev så mätt så vi hann aldrig till glassen:P sen åkte jag hem till Ryan igen och efter några minuter när jag vart där kom han hem från jobbet. Söndagen åkte jag och mötte Li vid downtown på förmiddagen och hade brunch. Var jätte mysigt att vara med henne igen då jag verkligen förösker ta vara på det jag hinner umgås me henne för hon ska lämna america den 12maj:( men det är för hennes bästa men kommer sakna hemme enormt!!! Sen åkte jag hem och umgick lite men min värdfamilj. Och till middag blev det wipe out, smaskigt gott med favorit milkshaken till efterrätt.

Jag och Li på union sqaure och lite turist shopping:)



Love from america

17 again



Jag och JJ bestämde oss för att se denna underbara film med våra tyska vänner. Och vill bara säja jisses!!! I mina ögon är Zac Efron den nya Brad Pitt!! han är otroligt snygg och charmig. Sjukt rolig film! påminner om freaky friday och inte den bästa film jag sätt men jätte rolig verkligen och han är verkligen ögon godis!!!

♥Love from america

Las Vegas!!:) 16 - 19 april

Torsdagen åkte jag och JJ med marin airporter till flygplatsen, exalterade till tusen!!! Tog flyget och efter en och en halv timma landa vi i LAS VEGAS!! Vi bode på new york new york. Vi gick till vårat hotell rum och gjorde i ordning oss sen gick vi ut vid 12 slaget (då jj blev 21). Vi åt lite mat sen gick vi till ROK som var en nattklubb där vi bodde, efter ett litet tag där (var en väldigt liten klubb) gick vi ut där vi mötte några som bjöd oss på en limousine ride längs the strip. Efter det gick vi till en bar där vi mötte ännu mera människor, en stor grupp från england och några fransmän. Sen när klockan började närma sig morgon gick vi upp och la oss.

Fredagen vakna jag tidigt efter ca 3.5h sömn. Satte mig inne i badrummet och blåste upp massa ballonger, tog jjs paket och gick ut för att sjunga. Men ist för att komma sjungades tänkte jag att det skulle vara roligt och väcka henne med en chock för hon låg där så sött och sov. Så jag hoppade upp på hennes säng och skrek JA MÅ HON LEVA... haha asso det var den roligaste minen jag någonsin sätt skratta flera timmar efteråt. Hon såg ut som hon sett en spöke fast värre!!! Hon fick iaf sina paket och verkade glad. Vi gick sedan ut och åt en god frukost och la oss sedan och sola vid poolen! sjukt skönt!! När vi hade legat där länge nog gick vi hem och gjorde irodning oss för middag, gick ut och leta restaurang. Men vi kom ine så långt förrän en kille från en nattklubb stanna oss och gav oss gratis pass dit. Så vi vände och gick tillbaka till vårat hotell och åt på en restaurang där ist så vi snabbare skulle komma ut. Efter en god kina mat gick vi upp till hotellet och bytte om och gick sedan vidare till nattklubben the bank. Efter lite mingel där gick vi vidare till en klubb vid namn TAO där vi mötte ett stort gäng på ca 50 personer från salt lake city som vi umgicks med. hade jätte kul hela kvällen. Fick även djn till att gratta JJ i mikrofonen. Happy birthday Jessica from sweden! När klockan blev runt två skulle dom dra hem sig och drog tillbaka till the bank där vi satte oss ner pga oerhörd värk i fötterna. men efter ett tag drog även vi hem oss. Trötta somna vi snabbt i sängarna!

Lördagen drog vi oss till the palms, men för att komma in til poolen måste man bo där. men när vi stod utanför o kolla kom det fram en kille till oss och fråga om  vi ville hänga på han in. Så vi kom in ändå:). Vi fortsatte umgås me han som hjälpte oss in, dom hade en egen "cabana". Det visade sig att dom bodde i sf området runt om kring. Dom var där och firade en svensexa. Efter lite solning, badning och några drinkar blev vi bjudna av pappan till han som skulle gifta sig på att hänga med dom på middag. Så vi åkte hem och gjrode iordning oss sen tillbaka till the palms för att äta middag på little budha. Det var jag, JJ och tio killar. Vi åt en otroligt god middag, mychet spännande asien mat men oerhört god. och drack ett jätte gott vitt vin godaste jag nånsin drukigt men komme rinte ihåg va det hette:(. men men, efter middagen så gick vi på en penthouse fest. Men sen kände jag och JJ att vi vil åka till en annan klubb för att kolla in den också. Så vi åkte till LAX. Där vi träffa en annan svensexa från england som vi festa lite me. Men sen fick vi för oss att vi ville tillbaka till palms då en känd DJ (paul oakenfold) spela på deras nattklubb Rain. Vi kom in utan problem för vi nämde vilket "bord" vi var med. Vi gick runt, sjukt mycke folk as nice clubb och skit bra musik!! Vi var med våra nya vänner som hade en VIP suite med ett rum me soffor m.m och en balkong men utsikt över dansgolvet där man kunde stå och dansa m.m. När klockan började närma sig morgonen blev jag hungrig så jag och JJ gick till donken inne i the palms. (ja, det finns mc donalds INNE på ett hotel, fanns även biograf, shopping och andra matställen.) Där träffa vi även några andra som var på svensexa som vi satte prata me innan vi åkte hemmåt för att sova några enstaka timmar!

Efter en kort natts sömn vakna vi upp på söndag morgon. Tänkte att vi skulle ta o se lite hotel på dagen och kanske göra lite shopping och solning innan vi åkte hem. Men, på väg ut från vårat hotell ringde "utah-gruppen" som vi hade solat med en annan dag. Dom skulle till hard rock cafe/hotell på las vegas största poolfest "Rehab" och frågade om vi ville med. Och själklart ville vi det! Så vi hoppa in i taxin och åkte till hard rock. Där möttes vi av en grymt lång kö men över hundra avb människor! Men vi traska förbi alla och bakom allt mötte vi "utah-gänget" som fixa in oss med VIP armband och utan kostnad. Det kostade egentligen nått runt 60dollar då snoop dog var där för att spela, men vi missa honom då vi behövde bege oss till flygplatsen. Men kul hade vi ändå, sjukt kul!! Sola, bada, dansa och drack några drinkar! Enormt roligt ställe och männsikor. Men vegas trippen var över för våran del så vid 4tiden begav vi oss till flygplatsen för att flyga hem. Väl hemma levande men trött vid 11tiden somna jag gott i min underbara säng!

För att parta så mycket så tog vi otroligt många bilder! orkar inte lägga upp alla så ska föröska fixa ett bildspel så snart som möjligt

Love from america♥

Tankar...

När jag och JJ satt i bilen på våg till vårat smultron ställe kom en låt upp. Och hur kul och underbart det än är här så försvinner aldrig allt där hemma. Det finna alltid med en i tankarna! Och det är alltid med än att man faktiskt ska hem här ifrån nån dag. Vilket båda skrämmer mig och glädjer mig. Skämmer mig gör det för jag har fått lära känna så mycket udnerbara människor här som jag inte vill förlora, jag har förälskat mig i denna vackra stad som är förtrollande för mig, att aldrig mer få ta bilen in mot stan komma ut ur tunneln och bara se en underbar syn med golden gate och hela sf i solsken framför mig. Att inte få fortsätta se morgan och carson växa upp. Dom är trots allt som mina småsyskon här och har kommit oerhört nära dom! Jo ja vet att det kanske är tidigt att ha alla dessa tankar men det bara är så dom finns med en hela tiden. Det som glädjer mig där åt andra sidan är att jag ska få komma hem igen, träffa alla nära och kära som jag saknar så otroligt!!!! Jo ja vet att det löser sig men detta är tankar som är med mig i allt jag gör här.



You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around
I took your words and I believed In everything you said to me
 If someone said three years from now You'd be long gone
 I'd stand up and punch them out
Coz they're all wrong
I know better Coz you said forever

 Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool

I wish I could touch you again
 I wish I could still call you a friend
I'd give anything
 When someone said count your blessings now
'Fore they're long gone

I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever
 I'll keep you locked in my head
Until we meet again 
And I won't forget you my friend


What happened If someone said three years from now
You'd be long gone
 I'd stand up and punch them out
Coz they're all wrong
and That last kiss I'll cherish
Until we meet again
And time makes it harder I wish I could remember
But I keep your memory
You visit me in my sleep
Who knew My darlin' I miss you




10-12april

Efter att ha kämpat vid varje nattning med carson på fredagen så sov han ändå 8.30 på kvällen, även morgan sov då efter en halv timmas skrikning från bådas rum! Gjorde mej lite kladdkakesmet (som smakar gott men inte lika dant, behöver svenska kakao) och kollat på tv. Jobbade kvällen idag då Barbara och Tom behövde en break. Men dom kom hem vid halv 11 så det var inte direkt jobbigt. Vid 12 kom Ryan och hämtade mig så åkte jag hem till honom och sov.

Lördagen skulle jag få resten va min födelsedagspresent från Ryan, hans sällskap vid shopping och köp av en bra kameraväska till min fina kamera. Blev denna som jag för övrigt är sjukt nöjd me!!:


Blev även en kamera som var en födelsedagspresent från mina kära föräldrar, kände att ja behövde en enkel liten sak också då man inte alltid orkar me den stora kameran. So far så är jag hel nöjd med min kamera, en nixon coolpix s220



Efter det kolla vi lite på kläder sen skulle han åka och jobba och jag mötte upp JJ och Sonja på cheescake factory som ligger jätte fint till längst upp på macys med utsikt över union square. Satt o njöt i solen ett tag



Sen blev det lite mer shopping, som vanligt spendera lite förmycke men blev massa fint från forever 21!! Åkte sean hem till Ryans lägenhet, beställde lite kinda mat och testade min nya kamera lite. Gjorde sedan i ordning oss för utgång även om vi planerat att inte gå ut, så kan det gå... Sonja och hennes kompis kom och joina oss och vi åkte först till celler en sväng sen gick vi även till sugar. Var en väldigt spännande kväll där vi mötte väldigt många interessanta människor. Inte för att jag vet hur mycket deras historier stämmer men vi hade kul ändå. Tog kort med en släkting med en kändis. Dom sa att han var brorsbarn till huvudsångaren i aerosmith, vet itne ens vem det är så men vi hade lite roligt över det ändå. När lampan tändes och klubben stängde gick vi hem (Li, du var saknad!). Ni kan även se att kameran funka jätte bra. Tyckte vi fakitskt var jätte duktiga och tog många bra bilder spec gruppbilder som vi annars är dåliga på.








Söndagen blev mys me JJ och massa kort. Först dega vi hemma hos mej lite sen åkte vi till wipeout för en milkshake, sen åkte vi till ett smultron ställe med utsikt över hela bay, sf och golden gate. Hem igen för lite tv o deg! Middag på wipe out sen var det natt igen:) Men sjukt mysig dag, tack min sötnos detta måste vi göra om!! och Li vi sakna dej ap mycke!!! hur ska det gå sen när du åker ännu längre bort?






Lots of love from america♥

Skönt!!!!!

Idag gjorde jag och JJ teorin för cali körkort och vi båda klara det utan några problem:) såå skönt och ha det gjort. Hatar prov och bli alltid så nervös. Bara för att alla sa att det var så lätt så kändes det som man skulle klanta sig bara för det. men klara det! så skönt, bara uppkörningen kvar nu sen kör jag lagligt i californien!!

Gu så hemskt!!! Carson är en unge som nästan aldrig gråter. Men han e så dålig när det kommer till att sova, vaknar flera gånger under natten. Så nu har dom bestämmt sig för att vara starka och låta han gråta mera iaf på dageb (då det är mitt jobb att lägga honom) nu har han sbart skrikigt i 40 minuter och mitt hjärta smälter. Vill bara gå in och puss och krama på honom och säga att allt är bra men då har de senaste 40min vart för javels så vill åndå inte göra det men stackarn vad ledsen han låter!!! det är så svårt, för vi är ju ltie sent ute med "sovträning" för han kan ju krypa runt och stå upp så nu står han upp vid sidan och gallskriker och fattar inte varför vi gör så här mot honom. usch stackrn, vill gå in och trösta honom för han är ju ändå världens bästa unge annars. Nästan aldrig gnällig eller jobbig. Alltid så glad och söt! usch nu ska jag gå och kollar på den lilla tvn som dom har där man ser han att han är okej blir nervös!!

Men är han inte för söt?



Love from america♥

3-5 april

Fredagen blev some en ganska "vanlig" dag. Jag och carson myst. Åkte till wipe out och höll Lauren lite sällskap. Sen åkte jag och JJ in till stan parkerade och åkte ner till downtown för att möta Li. Vi gick på preimären av Fast and the furious 4. Pga att ja inte gillade 3:an så hade jag inte så höga förväntningar men lite högre då orginal skådespelarna från ettan var med. Men nu kan jag inget annat än att rekomendera den om man gillar ettan. Helt grym film, bra story tycker jag och kan inte låta bli att älska skådelspelarna!! Så om ni tänkte se den, gå och se den!!!



Efter bion kom Ryan och hämtade mej och jag åkte hem till honom. Lördagen blev att vakna tidigt då Ryan skulle iväg och segel racea. Ringde JJ och Li så dom kom hem till mej och höll mej sällskap. Efter ett tag gick vi och åt frukost på the cave, smsigt var det och oerhört kul hade vi. Satt och skratta så vi grät, folk om kring undra nog var vi prata om! Efter lite krångel med att komma in i lägenheten åkte vi ner till downtown för lite shopping. Blev lite sommarsaker och för mycke pengar spenderat men kul hade vi ändå. Senare mötte vi Ryan för att få en nyckel så vi skulle komma in i lägenheten(:P sorry tjejer). Tog en dusch åt kina mat och gjorde iordning oss för kvällen. Tog en taxi några minuter till en bar vid namn dirty martini där vi mötte upp lite folk. Dansa och hade roligt men sen kände jag att jag var klar så vi åkte faktiskt hem innan klubben stängde, men kom inte ihåg vad klockan var riktigt. Blev att åka hem och sova!




Söndagen började tidigt igen då Ryan hade segling ännu en gång. Men denna gång hade ja mina tjejer som höll mig sällskap i lägenheten!! vi mös lite för att sedan åka ner till hamnen äta lite frukost och kolla på segelbåtar, såg nog ryans båt nånstans där. Vi tog även en prommenad längst stranden som är där.



Åkte sedan på en family fun day au pair möte (som var sjukt tråkigt) och efter att varit där de timmar man måste åkte jag och JJ tillbaka till stan för att möta Ryan och gå på middag. Åt otroligt gott, till och med sushi eller nu hur man stavar det!?! Sen var det soppas sent så helgen var över!

Love from america

Las Vegas!!:)

Jag och JJ har nu bokat vår första resa till LAS VEGAS. Den 16 april åker jag och hon ner till Las Vegas till den 19 för att fira hennes födelsedag →21← Vi ska bo på 4stjärniga new york new york!! Ser ut som ett mini new york me skyskrapor och frihetsgudinnan, även en rollercoster. Längtar sjukt mycket ska bli jätte roligt!!!


Love from america

27-29 mars

Shit va veckorna rullar på. Tycker ja bloggar om helgerna hela tiden, nu har det varit en ny helg och då har jag fortfarande inte skrivigt om förra helgen. En lyckad sista helg i mars blev det! Fredagen hade jag båda barnen då Morgans dagis var stängt. Efter jobbet åkte vi för att hämta lite. Blev lite middag på Wipe out, sen planera vi att gå ut här i närheten men blev kvar hemma hos billy som jag och jj lärt känna via gymmet.



Lördagen Blev det upp tidigt för att åka till discovery kingdom!! Jag jj och li tog en bil och våra tyska vänner tog en så möttes vi där. Hade en sjutk rolig dag och efter ha övervinnigt lite rädsla lyckades jag åka en del saker! Sjukt roliga bergodalbanor. Skulle åkte tony hawks ride också men när vi stod i kön stände dom den pga tekniska problem så missade den. Det är även ett slags zoo med val shower m.m men vi hade ingen tid att titta på sånt!





När vi tröttnat på alla rides bar det av hemma. Vi gjorde i ordning oss för fest och åkte till celler där anthony hosta partyt. Hade ännu en rolig kväll me mina svenska, amerikanska och isländska vänner.




Söndagen åkte jag till LI och efter lite seg i hennes säng gick vi till golden gate parken för att njuta av det fina vädret. Låg och dega i solen med JJ Li Fridah och hennes syster Emma. Det var en salig härlig blandning av skumma människor i parken! Men vi hade det mysigt! Sen åkte jag och JJ till wipe out för att äta sen hem för att sova behövlig sömn!

Love from america

Bio mitt i veckan

OMG SOOOO FUNNY!!!


Gick och såg I love you man men JJ Ryan ryan och nick. Vet inte rikgit vad jag ska säga om den förutom att jag totalt älskar den. AS garva mig igenom hela hela filmen!!! helt underbar, säger bara att ni MÅSTE se den!!!!!!! Love it!


Livrädd för polisen

Glömde blogga om att fredagen innan min födelsedag åkte jag och JJ för att hämta kina mat till min familj vid ett plaza en bit bort. När vi ska åka hem därifrån finns det två vägar att välja på, motorvägen eller "inner" vägen. Jag väljer inner vägen då ja tycker den går fortare när det är mycket trafik på motovägen. Men lika snabbt som jag gjorde det beslutet ångrade jag mej när jag såg några skyltar och massa poliser lite längre fram. Det var dags för körkorts koll. PANIKEN började kännas. Har ju inte calli körkort än. Kollar snabbt i väskan och turen är med mig jag hade med mig mitt internationella körkort (vilket jag många gånger inte har). En ung polis stoppar mig och ber att få se körkortet. Räcker fram det och nämner även att det är ett internationellt. Känner hur blodet rusar i kroppen och hjärtat klappar alldelles för fort....... Han frågar vart jag är ifrån och hur länge jag är här och vad jag gör här, jag svarar fort: sverige, några månader, au pair/nanny. Han säger okej ler och säger att jag kan åka. Lryp kör därifrån och känner hur jag skakar och börjar nästan gråta, andas onormalt fort. Sen kollar jag på JJ och vi båda börjar as garva. Kör försiktigt men snabbt hem, lägger ifrån mig bilnyckel och känner bara hur lättade jag var att det var över. Shit vilken respekt och rädsla jag har för poliser måste jag säga! Det var mitt fredags spänning:)

Love from america:)

RSS 2.0