Au pair möte igen

Au pair mötet denna gång var hos våra kära brandmänn för att få lite info om brandsäkerhet mm. Kändes jätte tråkigt och såg inte ifram imot det men vi hade riktigt roligt faktiskt! VI fick kolla runt i bilarna och prova kläder. Dom demonstrera även hur långsta stegen såg ut. Sen fick dom en utryckning så några fick rusa iväg och vi gick in där dom visa lite mer med brandvanare m.m.





Love from america

Bio och gråt hör ihop här!

Fredagen den 16 gick jag med tjejerna på bio. Vi såg Bride wars som ska vara en rolig film, och den var rolig! men ändå lyckades jag och JJ bryta ut i gråt. Vi lyckas med 90% av filmerna vi ser, helt sanslös. Men tror lite gråt hade med att göra att jag böjar inse hur mitt liv förändrats och även om jag en dag kommer åka hem igen kommer inte mitt gamla liv vara kvar. Även om det kanske är en posetiv sak som måste ske för utvecklingens skull så är det svårt att smälta och gör en lite sorgsen. Bride wars var iaf en jätte bra och rolig film och jag rekomendear alla tjejer att se den med sina girlfriends!!



9-11 jan


Fredagen bestod av jobb, hade bara Carson så det var en lugnt dag. Sen på kvällen vara det bara att packa ihop våra saker och bege sig mot roligare äventyr. Vi åkte först till Wipe out och hämta nyckel till lägenheten.Vi begav oss dit för att äta, göra i ordning oss. Vi gick ut på Lombard st och fick tag på en taxi som tog oss till club X, en underage club. Vi spenderade några timmar där dansandes, men efter ett tag insåg vi hur B klubben var! Ryan kom även dit och vi åkte gemensamt vidare till Otis där vi umgicks me lite folk ett tag. Väl tillbaka i lägenheten blev det Twister spel och sen natti natti.





På lördagen åkte jag, JJ och Li till safeway och köpte massa mat. Först satte vi oss vid hamnen med underbar utsikt men sen åkte vi och mmötte Lauren som visade oss en enu finare utsikt:) Vi var på toppen av marin headlands som är känt för att vara utsiktplats där man ser Golden gate bron och hela vackra San Francisco. Vi hade några underbara timmar där!





Vidare hem för lite slapp sen Hottubing hos lauren! Sen träffa jag Ryan o umgicks med honom resten av kvällen. På söndagen var jag med Ryan, vi sega sen åkte vi och käkade brunch. Blev helt galet mätt!! På kvällen följde vi våran nya tradition och på söndagsmiddag på wipe out. Där efter var helgen slut och dags för en ny vecka med jobb gym och bus me the sweeeds!


Love from america♥

Laurens nya ställe

Efter nyår så flyttade Lauren från San rafael till Ett hus i Novato som hon hyr med Tony och en annan kille. Helt glet nice läge precis vid vattnet. Ett stort hus me massa rum och stora tv apparater. Även en helt underbar hot tub, så misstänker att många mysiga tjejkvällar kommer bli där!



♥Love from america

Filmer jag sen detta året (so far)

Nu är vi nästan två veckor in på det nya året och jag har redan hunnit se tre filmer på bio!



Doubt
var knasig men samtidigt rätt bra, min fick fundera mycket själv, samma med 7pounds faktiskt. Den var inte alls som jag trodde. Trodde den skulle typ vara action fyld men ikke. Blev förvånad över hur lite action det var för att vara en will smith film. JJ bröt ut i gråt, jag lyckades fälla några tårar men inte lika mycket . Bedtime stories var lite lame. Den var rolig men inget speciellt typ.

Love from america

Nyår 08/09

Dagen spenderade vi först med att vakna upp  i underbar snöpardiset. Vi städa ordning lite sen bar det av hemmåt. Väl hemma hade jag JJ och li middag, förfest och gjorde oss vackra för kvällens äventyr! Så här blev resultatet



Lite senare på kvällen ringde vi efter taxi som tog oss till sousilito där Nick hade fest! Så resten av kvällen spenderades där, en rätt intressant kväll skulle ja vilja förklara det som! Tror det räcker att förklara det bara så kort sen får bilderna prata!




♥With love form america i wich you all a happy new year even if it probably started with a hangover!

Hur kunde jag glömma!

Glömde blogga om matchen jag var på. Var och såg en amerikans fotbollsmatch, 49ers som San fFanciscos lag kallas. Tack vare scooters sesongs biljetter kosta det inte oss ett öre:) Det var jag, JJ, Li, Ryan #1, #2, Ned och deras kompis Tyler. Innan matchen hängde typ alla på parkeringen, gillar och drack! Sen starta matchen och på gick ett tag. 49ers vann i sista minuten! Fick lärt mig lite mer hur en match pågick och det var fakitiskt väldigt roligt!




love from amerika!

Skidåkning i Tahoe

Måndagen den 29 åkte jag, JJ, Ryan #1 och 2 upp till Tahoe. Vi anlände väldigt sent till Ryan#1´s stuga så det blev rakt i säng. Vaknade tidigt på morgonen till en underbar utsikt över lake Tahoe



Efter lite fruksot bar det av tillbacken för nästan 6timmars underbar skidåkning!




En behövlig lunchpaus tog vi också på en mysig restaurang där vi satt i solskenet och åt mat, Ryans pappa gjorde oss även sällskap!




När vi börjat få slut på energi och liftarna höll på att stänga åkte vi hem för ett avslappnande dopp i Hottuben:)




Efter hottuben lagade Scooter(ryans pappa) en super go middag!



När vi alla var mätta och glada såg vi en film och somna tungt! På Onsdags morgonen städa vi i ordning och sen bar det av hemmåt!

Love from america♥

Marley and me


En sjukt bra och söt film som inte riktigt var det jag förvänatde mig men den var betydligt bättre! Trodde det skulle vara en vanlig rolig komedi som var förutsejbar, men denna film förvånade en! Rekomenderar verkligen att se den men räkna med att skratta med även att fälla en eller flera tårar!!!

Galna amerikaner runt jul

En eftermiddag runt jul åkte jag och lauren med Morgan för att kolla in ett fullspäckat julhus! Det är en familj som vajre år börjar julpynta sitt hus redan i juli eller något sådant. Man fick gå runt i deras hem som var fyld av julpyun i varje cm ungefär! Svårt att förklara men tror ni kan se för er själva!





Den berömda Elfis!


Love from amerika

RSS 2.0