20-22Mars - Födelsedagshelg

→Äntligen 21←

Denna vecka blev mycket spring o fläng. Hade gäster från canada som sova här. Broke som är barnens kusin och hennes mamma. Jätte goa verkligen men huset var fullt! sen på helgen kom bekanta från australien också! På fredagen hade jag bara carson, tog en lugnt dag åkte och köpte lite saker jag behövde och så. Det var även B´s födelsedag, hela 40år blev hon! På eftermiddagen träffade jag JJ. Hemma hos mig dega vi och kolla på tv sen väntade vi på att Ryan skulle komma och hämta oss, åkte hem till honom och sov!

Lördagen vaknade jag upp och hörde mammas och pappas röst innombords som sjung med blommor och blad.... gick upp och tog en dusch sen vakna JJ och sa till mig att gå å lägga mig igen. Efter ett ltiet tag kom JJ och Li in sjungandes men frukost. Så söta var dom med champange o allt! Fick den nyaste ipod shuffle av Ryan och en kameraväska till min stora kamera! Av tjejerna fick jag skit snyggt smink och biljett att gå se wicked!:) tack underbara ni!!! Vi åkte sedan vidare till en park i tiburon i hop av att det INTE skulle regna. I våra ögon kom dimma men egentligen började det ösregna! men vi var glada för det:) kändes som svensk midsommar då vi sprang runt i ösregn och spela fotboll och brännboll men  kul hade vi ändå. Åt även massa tårta med mera! När vi kände att vi var blöta nog åkte vi hem för en varm dusch, nytt smink och nya kläder. Väl dags för nästa fest, barbie skulle ha 40års fest så vi bestämde att vi skulle vara med. Det kom ca 30 personer hit. Var trevligt men vi laddade mest för utekvällen! Efter ha ätit och socialiserat fyllde vi på sminket lite och jag bytte om för att dra vidare in till stan där vi gick till en klubb vid namn Temple där vi dansa och hade roligt i några timmar. Vi drog även till celler för att säga hej till våra vänner där, sen var det hem och födelsedagen var över för min del.

Söndagen blev en tidig morgon då Ryan började jobba 12 och han skulle köra hem oss. Väl hemma frächa vi upp oss lite sen tog jag och JJ oss ut i det fina vädret! Först åkte vi till sausalito, tog en starbucks och en promenad längs vattnet och utsikten över SF. Sen åkte vi vidare till Tiburon och tog en till promenad där! Sjukt mysiga städer/byar. Vi åkte sedan på bio och såg Knowing. Sjukaste semsta filmen ever! den va okej en bit in på filmen sen blev den bara helt värdelös!! Rekomenderar inte att se den!! Efter bio åt vi på wipe out sen hem för att sova behövlig sömn!!




-Frukost på sängen-           -I väntan på vänner-        -Amerikanska sättet-


-Love ya babe-                    -mums tårta!-                      -Tack alla!-


-Brännboll-                     -Mina swedes-                 -swedes vs germs-    




    -bday girls-                         -bday cake-                          -M and Lee-


-the swedes-                          -baren-                            -maten-


-vår bartender tom-                  -jag och li-                     -Lauren och jag-    




     -jag och Lauren-            -Lauren och Tony-


-Li och jag, love you hunn!-


-Mina favoriter här i SF-                  






♥Love from america


13-15mars

  • Fredagen var det en solig och mysig dag. JJ kom hit med Sofia o Majja och vi gick på en promenad me barnen. Efter jobbet åkte jag och JJ till wipe out för middag sen hem till li för massa tjej snack och mys. Kom tidigt i säng.
  • Lördagen blev det lite små shoppning med JJ och li sen åkte vi hem till mig för jag skulle jobba. Jobba til sent så Li, JJ och jag knödde ner oss i min säng och sov!
  • Söndagen åkte vi med Sonja och lauren till ikea och ett shopping mall. Efter en del shoppning åkte vi till wipe out för söndags middag sen hem och dega!
De var inte så mycke mer roligt som hände denna helgen men det var mysigt och skönt ändå!

Love from america♥

En extra weekend i Tahoe 9-11mars

Måndags kväll den 9mars kom Ryan och hämtade mig och vi åkte till deras hus i Tahoe för en liten extra weekend. Då Ryan jobbar helg gav B mig lite extra ledigt en tisdag onsdag då Ryan är ledig. Kom upp sent på måndagen så vi gick och la oss med en gång sen tog vi lite sovmorgon på tisdagen. Efter lite frukost köpte vi med oss lunch till backen och begav oss ut för lite skidåkning. Helt otroligt nice åkning. Lagom mjuk snö, strålande sol och blå himmel med utsikt över Lake tahoe! Efter ett tag bestämde vi oss för att ta lunch paus. Satt i en väldigt brant backe, åt och njöt i skolen! Efter nästan en timma åkte vi vidare. Sedan blev vi så trött så vi begav oss hem till hottubben, båda två somna hårt i soffan efter badet och vakna upp två timmar senare helt fruktansvärt hungriga. Så ist för attt göra iodning oss för att gå ut o äta åkte vi snabbt i myskläder och köpte en väldigt god pizza! Efter några filmer somna vi gott! På onsdagen tog vi oss först en promenad och köpte frukost. Begav oss sedan för lite skridsko åkning i squa valley och middag. Vid 6 tiden begav vi oss hem igen till vardagen.




Love from america


6-8Mars

  • Fredagen började med en promenad med JJ, carson, sofia och maja i solskenet! underbar väder igen efter allt regn. Sen gick jag hem och lekte med Carson. Dagen gick, hämtade Morgan och sedan efter ett tag slutade jag jobba vid 6tiden. Tog en dusch och gjorde i ordning mej för en kväll som jag inte vist skulle bli. Våra val var att gå ut eller middag och bio. Vi bestämmde oss för att åka in till stan för att gå på middag och sen se där ifrån. Men först åkte jag och JJ förbi wipe out för att hämta nyckeln till Ryans lägenhet så jag kuden lämna mina saker där. Väl på wipe out blev vi sugan på milkshake och beställde två att ta med sig. Vi träffa även Ryans syster och mamma som var där och åt. Pratade lite med dom och sen åkte vi vidare till SF utan nyckeln, den glömde vi. Frusterad efter att letat parkering i ca 40 min slänger vi i oss en taxi för att hinna säga hej till Li innan hon skulle på bio med Frida och Sara. Vi missa middagen och dom gick på en bio vi redan sett. Så vi bestämde oss för att slänga i oss lite BK sen ta en drink på the celler tills Ryan kom hem från jobbet. Vi gick dit och hade väldigt trevligt som vanligt! Gick lite tidigare än vad vi brukar och åkte hem till Ryan där vi mötte han och hans syster och lite handra folk. Vi gick till kareoke baren i närheten och hade en trevlig kväll. dock åter en kväll på kareoke baren utan att sjunga. Inge bra alltså, jag som oftas sjunger, detta är illa alltså men inte vårat fel. Lämnat in bidarg med aldrig hunnit med, dom stänger för tidigt helt enkelt!!
  • Lördagen blev ltie stressig tyvärr. Skulle möta Li för frukost men eftersom jag och JJ skulle hem och jobba så blev idet stressigt och bara en bulle från safeway. Men hann krama om min Li iaf, tråkigt när hon är i sf ser henne inte så ofta saknar henne. Hmm hur ska det gå när hon är så längt borta som sverige?!?:( När vi förklarat för henne hur hon skulle gå åkte vi vidare hem. Hemma hjälpte jag JJ att ta hand om 7ungar. Gick faktiskt väldigt bra! Gick till parken som en stor dagis grupp och lekte sen hem för att ge dom lite mat och leka lite mera, sen kom föräldrarna. Trötta som vi var åkte vi hem till mig med glass och godis och la oss framför tvn. Jag satt vid datan och kollade lite på tv och JJ låg och sov i soffan. Det var den lördagen. Men man kan ju faktiskt inte alltid orka parta!
  • Upp tidigt på söndagen var det också för att hålla JJ sällskap på Lukas födelsedags kalas. Morgan skulle föjla med men pga för lite sömn (ändra klockan en timma så nu är det bara 8timmars efter Sverige) klara hon inte rikgti av sig själv så hon fick stanna hemma. Det var ett väldigt amerikanskt fotbollskalas. Inhyrd fotbollstränare belv barnen underhållna med att spela fotboll. Sen var det hem för pizza, paket, tårta och slå sönder pinatan. Vilket var väldigt roligt att kolla på!!! Såg riktigt frustrationen i Lukas ögon när han stod där och slog och inget godis kom ut. haha så sött! men dom lyckades tillslut och ut flög godiset åt alla håll! Jag och jj smög iväg lite tidigare till ett au pair möte som skulle vara bowling men blev en caffe drink på peets ute i solen (varm choklad för mig). Sen åkte jag och JJ för att shoppa lite, hitta ett par ur söta pumps och avgudar väskan JJ köpte!! Sen blev det middag på wipe out och vidare hem för att SOVA efter att kollat på desperate så klart.
♥Love from america

Min pappa!! Jag är så stolt!

Svårt att förklara glädjen och lyckan jag kände när jag vaknade upp bakfull och trött eftersom jag sovit sen kanske 4 eller något kl 7 i lördags morse av ett sms och inser att något otroligt stort hänt. Något jag aldrig trodde jag skulle höra. Min bästa underbara pappa är så grym! och modig! älskar dej över högt och lågt. Är så stolt och tacksam!! Hade inte klarat att du inte skulle komma med. Saknar dej så och ska bli så roligt när ni kommer hit!! Önskar du kunde ta med dej hela familje skaran, men är oerhört tacksam och glad över att ni kommer! Har redan börjat planera utflykter och annat skoj vi ska göra! LÄNGTAR!!!

Jag och pappa när jag var mindre


Min pappa♥


Mina älskade föräldrar, ett STORT tack till detjmamma också, vet att du hjälpt pappa och gjort så han klarat detta!


♥Älskar er♥ så och saknar er enormt! Tack för att ni gjort att möjligt för mig och att ni vill komma och vara delaktig i något så sort för mig! Går inte förklara med ord hur tacksam, glad och lycklig jag är och hur mycket jag uppskattar er!

♥Lots and lots of love from america

Påhitt mitt i veckan

Måndagen och Tisdagen lötade jag mej bara efter jobbet då jag inte riktigt känt mig helt frisk. Onsdagen jobbade jag från halv 9 på morgonen till 9 på kvällen då mina värdföräldrar åt middag i SF. Erbjöd mig då jag tyckte dom behövde det! Min underbara JJ kom hit och höll mig sällskap, tack snutt i owe u! Sen komäven Ryan för att umgås lite. När föräldrarna kommit hem åkte JJ hem och jag och Ryan åkte till fairfax för att se Coraline i 3D. Himla skum film asso! trodde typ det skulle vara en barnvänlig film men där satt ja och hoppa i stolen och gömde mig under jackan. Va rikigt läskig ibland, men då är även ja väldigt lätt skrämd iof! Men själva historien var världigt knasig men filmen var sjukt bra gjord så det får som credit för! Även ball att se i 3D! Nu är det tordag och barnen sover, samtidigt! underbart msåte ja på stå! Så jag får mej en liten rast, hinner sitta ner, äta och kollar lite tv. När dom vaknar ska vi nog träffa JJ och Lauren sen så får vi se vad som väntar för helgen. Hoppas iaf detta regn ska sluta!!



Love form america!

27feb-2mars

  • Fredagen var en lugn men lång dag. Vart mycke jobb denna vecka då barbie haft mycket att göra på sitt jobb. fördelen med det är att jag slipper jobba helg! Så fort jag slutat jobba kom JJ och hämta mig och vi åkte och inhandla saker för kvällens tjejmys! Sen åkte vi till Lauren. Först gjorde vi tacogratäng och margaritas. Sen skulle vi göra marängsviss. Då vi inte hittat några maränger så bestämmer vi att göra egna (marängbagare dotter som jag är trodde detta skulle vara en lätt match, insåg att min älskade pappa hade dött om han vart där! haha). Eftersom Lauren är nyinflyttad så har dom inte allt inhandlat och insåg ganska snabbt att att dom inte hade någon visp. Lata som vi är orkade vi inte åa och hämta någon (hade ju även börjat på våra drinkar) så vi bestämmde oss för att vara kreaktiva och hitta något annat, det sluta med en.... GAFFEL! haha det var en syn vill ja lova. Efter ett tag kom JJ på den smarta idéen att använda TVÅ gafflar. Efter ungefär en timme av turas om att vispa (måste faktiskt ge Lauren mest credit) gav vi upp och la in den i ungenen! Lauren vispa även grädden med två vispar medans jag gjorde min underbara (mamma ska väll få mesta crediten för reseptet) chokladsås. För att invänta marängen hoppa vi ner i hot tuben med våra drinkar och njöt lite. Efter ett tag gav jag upp och tog ut marängen. Knaprig till det yttre och mjuk till det inre så vad den fakitiskt god för att vara vispad me gafflar! Efter ha avnjutigt denna underbara efträtt och blivigt så mätt så jag trodde allt skulle komma upp igen så kröp vi ner i hot tuben igen och hade det super mysigt!
(stulen bild)(gammal bild)

Efter vi var färdiga la vi oss i soffan och kollade på sex in the city! Fortfarande bra:) senare på kvällen kom Ryan och hämtade mig och jag åkte och somna gott hemma oss honom efter all mat, hot tub och en drink eller två.

  • Lördagen börjades med lite svampbob på tv. Senm åkte vi till pier 39 för att hämta lite frusna pommes till wipeout, vidare till pier 3 för att plocka upp Lauren och JJ, även Li sedan vidare till nånstans att äta frukost/lunch. Blev lite kina mat någon stans i SF. Engligt min lycko kaka ska jag inte oroa mig för finans krisen och invenstera i familjen! Efter maten åkte Ryan vidare till jobbet och vi drog till union square för lite shopping. Blev bara två plagg då jag försöker spara lite:P men måste hitta nått att ha på mig på min födelsedag dock! Vi sa hej då till lauren och åkte sedan me bussen till Ryans lägenhet som han så snällt hade lånat ut till oss. Efter lite slapp och tv tittande beställde vi en allt för averbetalad pizza och började göra iording oss inför kvällen. Anthony som vi lärt känna från celler var host för kvällens event så han bad oss komma och självklart kom vi dit:) Dock börja kvällen med att jag och JJ hade värdelöst humör. Jag viste ine vad ja skulle ta på mej och när ja skulle sminka mej började mina ögon rinna och all fundation bara rann av mina kinder. Ögonen var röda som aldrig förr och sved. Men jag bestämde mig för att tvätta ort glömma och börja om! Efter ett antal svordommar m.m så blev jag hyfsad nöjd med sminkningen och gick över till att välja klädder och platta håret. Sen var det dags att hoppa in i taxin och vidare till celler som blev en rikigt rolig kväll trots alla i-lands problem jag hade innan:P men men sånt e livet! Finns problem även i paradiset vill ja lova. Men som tur var inte så stora eller världsliga. Vad som händer under kvällen var väll det som brukar hända på en ute kväll. Några shots, några drinkar, massa dans och nya människor! Hade även en väldigt spännande klänning på mig som gav mig lite spänning i tillvaron och bestämde sig för att fastna i allt och alla. Även i DJns sladd, tror det gjorde han ltie irreterad, menm en va kudne jag göra åt det? När klockan närma sig två tände dom lamporna och stängde klubben och vid gav oss ut på taxi jakt vilket inte alltid är det lättaste i down town. Helt plötsligt försvann JJ runt hörnet och vi sprang snabbt efter. När vi kom dit stod hon där med ett stort leednde och stold med en taxi dörr öppen. Så vi hoppar in och åker hem till lägenheten för lite natta mat och sömn! Här kommer ltie bilder från kvällens skoj!




(kommer mer bilder så snart JJ slutar sabba överförningen:P)
  • Söndagen blev att vakna upp rätt tidigt till Ryans klocka då han skulle jobba tidigt.  Vi åkte hem och gick och la oss typ. Jag la mej och kolla på tv! vid tre tiden tog jag en dusch för att försöka bli mänsklig igen. Fick även en släng av förkylning uppe på bakfyllan och för lite sömn:P. Åkte vid 4 tiden och plocka upp JJ för tradition på wipeout. Efter wipe out åkte vi för att se Fired up på bio. Ja! den är en chick flick/ high school film och ibland sååå töntig, men gu så rolig den var! satt och garva med JJ ett flertal gånger. Och ena skådespelaren blev bara snyggare och snyggar ju längre men kom in i filmen!


Efter filmen åkte vi för att gratta Fanny och äta efterrätt på cheescake factory, smaskens vill ja lova! Men sen efter det, så vart det snabbt hem och sova sig frisk!! Ny vecka som väntar.

♥Love from america

RSS 2.0