12-14maj

Fredagen gick vi ut till the celler öfr att fira Våran tyska vän Anka. Har ju inte varit där på väldigt länge så var jätte roligt att träffa alla igen! Även om de e lite sunk det där stället så har jag alltid kul! dom spelar alltid jätte bra musik och träffar allt roligt människor!

Lördagen jobbade jag, vi gick på födelsedagskalas hos JJ. Maja fyllde 2år. Sen på kvällen gick jag och jj på bio. Mådde fortfarande lite dåligt från kvällen innan så vi tog det bara lugnt. Såg taking of pelham 123. JJ gilla ine den men Jag gillade spänningen i den.

Söndagen åkte jag och JJ o shoppa i santa rosa. Sen hade vi ett års kalas för  min underbara snutt Carson som traskar runt och går nu för den delen också!!! här har dom en grymt roligt traditio0n där dom köper en liten tårta till den som har sin första födelsedag sen får dom göra vad dom vill typ vilket var att smocha den så mycket som möjligt!! var otroligt roligt!! :)






Love from america♥

5-7maj

Fredagen gick jag och jj ut en sväng med "the germs" sen sov jag o JJ hemma hos ryan, hade lägenheten för oss själva vilket var mysigt :)


Lördagen gick jag och JJ til union street festival och åt frukost. Efter det åkte vi och titta på när Ryan och hans kompisar spelade Lacross, var roligt då ja aldrig sett en match på rikigt förutom på tvn. Satt i solen o myste mest dock hehe. Efter matchen åkte vi me dom och kollade på The hangover sen vidare för att gå på Sonjas hejdå fest vilket var trevligt men väldigt sorligt. De festa in till små timmarna men jag somna, helt galet trött!




Söndagen
åkte vi till stan o traska runt shoppa lite. Sen mötte jag ryan. Vi beställde hem massa mat, jag fick även en choklad mousse kaka också:) vi åt medans vi kolla på ett program som heter wipe out och skratta åt alla  idioter!! Sen var helgen över!

Love from america

The hangover

haha är allt ja vill säga om den. Så ni föreställer er vegas skulle i värstaste fallen vara så är filmen! inte en jätte bra film egentligen då den är väldigt överdriven men men trots allt det är ju vegas, allt kan faktiskt hända. Men så galet rolig film! Skratta genom hela i stort sett så verkar ni gilla trailen så okmmer ni gilla filmen. Vill ni till vegas kommer ni bara villja åka mera efter filmen!!!!! Snart åker jag igen:) den 9 july wohoooooooooo...


Resten av helgen efter de åkt...

De åkte hem den 30maj. En lördag. Sekunden jag satte mig i bilen och körde från flygplatsen kom tårarna! grät i stort sett hela vägen hem. När ja kom hem la jag mig bara i min säng. Både B och T frågade om allt var ok, och det var dej ju också bara lite sorgset! Sen kom JJ över och vi myst till hon körde mig till tibroun där jag mötte upp ryan. Han hade precis seglat och vi skulle äta middag. Men innan middag skulle vi åka båt över till san fran och för att äta på fog harbor. Otroligt roligt att åka en liten motorbåt där! allt kändes så stort o jag så liten, kom väldigt nära alcatraz o var roligt o se den från en annan vinkel också. Var en jätte god och trevligt middag me mycket folk. Efteråt körde ryans pappa oss med båten lite närmre där ryan bor och vi traska hemmåt över en god natt sömn. Söndagen spendera jag själv på ryans soffa. Han var i väg och seglade och efter ha städat i ordning lite la jag mig och myste i soffan. Sen insåg jag att ja va hungri så ja gick ut och köpte lite frukost och gick sen tillbaka till soffan:). närmare kl2 begav ja mig till färgan för att möte upp med JJ och tanja. Vi åkte och såg filmen UP och efter det åkte ja åter igen till tiborun men denna gånen hem till ryans föräldrar. Vi käka och kollade på en inspelad lacross match som hans bror spela. Kändes som "hemma" förutom denna främmande knasiga sport;) Men efter detta var min helg över så åkte hem och sov gott men ltie sorgset!

♥Love from america

Familje besök:)

Den 20maj, min namnsdag o allt hämtade jag upp Mamma pappa och rickard på flygplatsen. Trodde det skulle vara konstigt att se dom igen men när jag såg dom kändes det så naturligt! som att det vart en vecka sen jag såg dom sist! 10 dagar var dom här, om det gick fort! kan inte fatta att dom kom, vart här och redan åkt. Men kul hade vi! som tur var har jag en underbar värd mamma som gav mej en massa ledigt, jobbade några enstaka timmar här och där och en full dag, thats it! Så hade mycke tid att göra saker. Första dagen körde jag bara hem. Dom fick träffa min familj, Jessica och äta på wipe out o säga hej till Ryan. En sammanfattning av vad vi gjorde i bilder och korta ord:

-Första utflyckten i SF, Torsdag den 21maj-

-Vi såg Fishermans warf, pier 39, downtown SF och union square-

-Fredagen den 22maj åkte vi på lunch och promenerade i tibroun, sen muir woods-



-Sen på kvällen lämna vi föräldrarna hemma och gick ut i SF-

-Rickard sjung kareoke!!-

-Lördagen blev det massa vinprovning!-


-Som veckans chaffis blev ja dock tvungen att spotta!-

-Lite bilder från hemma hos mig-


-Bilder från hotellet de bodde på-



-Söndagen blev lite road tripp och er vinprovning-


-Middag med lite vänner utan föräldrar-


-Måndagen blev det lite mer av San Francisco-



-Golden gate, Lombard, coit tower m.m-

-Tisdagen efter jobbet åkte vi till sausalito och marin headlands-



-Onsdagen va vi på 1001 gardens-



-Efter det hade vi lunch med Ryan sen Academy of science-



-Torsdagen åkte vi till alcatraz-



-Fredagen blev att försöka se lite mer av San Francisco-


-Golden gate park, Japansk tea garden, cable car åktur m.m.-

Det var tiden med familjen här. Shit det gick så fort. Önskar att dom vart här längre men vi gjorder va vi kunde med den tiden vi hade kände iaf att ja det var tillräkligt med tid så vi hann verkligen umgås! Tack för att vi kom ♥ ovärdeligt! älskar er och saknar er redan så otroligt. Men nu måste ja börja ladda för nästa besök från Victor och ska även äntligten återförenas med min b1 i vegas helt otroligt!!! längtar!!!! Men men nu ska jag sova och fortsätta min vandring i America.

Love from america

Angels and demonds



Måste säga att ja tyckte den var bättre än den första men såg denna på bio o den andra hem så kan vart de! SÅ rekomenderar att se den på bio!

Angels and demonds



Måste säga att ja tyckte den var bättre än den första men såg denna på bio o den andra hem så kan vart de! SÅ rekomenderar att se den på bio!

15-17maj

Första veckan och helgen utan Li, jätte snyft. Grät inte jätte mycke men en del när ja sa hejdå till min sötnos men det kommer. Känt mig sorgsen hela veckan för det! Och här börjar LCCn och sånt prata om vi vill förlänga eller inte.. shit.... vilka beslut!! Helgen blev iaf lugn början. Fredagen jobbade jag på kvällen. Jag och JJ hade gottis o film mys! sen fixa vi även iordning sonja för hon skulle ut. Sen upp väldigt tidigt på lördags morgonen. vakna av att jj ringde. Vi åkte till santa cruz med nina, sonja och tanja. Va en mysig varm dag me sol och bad! på kvällen sen åt vi middag på wipe out sen åkte jag med ryan hem. Söndagen gick vi bay to breakers som är ett knepigt men roligt race här, några springer seriöst. Men dom e få, resten klär ut sig och dricker och går rundan genom hela sf typ. vi haka på när dom var i goldengate parken. Vet inte hur mycket folk det var men det var otroligt mycke folk! kommer lite bilder här nere. Sen åt jag och JJ sen bar det hemmår och helgen var redan över!




♥Love from america♥


RSS 2.0