8-10maj

Fredagen blev hejdå hejdå part för våran li, snyft!! först åt vi tacos hemma hos ryan och föra. Sen gick vi ut och mötte Suddy och några andra för att gå till ltie olika barer. Sista baren blev karaoke baren där det blev lite mamma mia sjungades, haha vet itne hur bra det lät dock men men vi gjorde det iaf! Men sen var det dags att gå hem och sova, ja ni hörde rätt GÅ detta var nämligen gång avstånd hem, inte nått himla tåg och buss och sen gå i över en timma för att komma hem som hemma i kära gråbo hehe. Nattinatt!


The Swedes

-my girls-                       -me, jj and suddy-             -Sjunger karaoke-

-speglen-                   -gruppbild-                         -lite lessna!-



Lördagen blev först att vakna långsamt för att må så bra som möjligt hehe. Sen ringde jag mina kära brudar för att kolla att dom levde och mådde bra. Dom tog sig till marina och vi gick till the grove och hade en mumsig brunch. Sen gick vi tillbaka till lägenheten och ryan åkte till jobbet. Vi hade planer till att verkliögen hitta på npgot rolgit nu när det var lis sista helg men vi var jätte sega och kände att då umgicks vi bara med seg. Så vi låg länge på Ryans soffa och sega, tittade tv och roliga youtube klipp. Sen åkte vi till Li hämtade upp hennes grejer, åkte till safeway och köpte massa gott och vidare hem till JJ för att hålla henne sällskap när hon skulle jobba. Efter att barnen somnat åt vi massa gott och kollade på Systra i jeans 1 och 2 och grät en massa tårar. Sen var det dags att sova igen


-tut o kör-                     -filmkväll:)-                      -massa mums-



Söndagen blev att vakna upp på golvet då vi flyttat jjs madrass för hennes säng var otroligt gnällig! Vi åkte till mig och där mötte vi lauren. Så vi åkte hem henne för att sola på hennes baksida! as nice! efter ett tag tröttna vi lite så vi spelade lite spel sen duscha vi och åkte vidare till Wipe out för en sista söndags middag då li ska hem och även Ryan ska jobba på wipe out inne i SF ist. Det var en mysig middag, med massa massa mat o lite paket till varandra. Jag fick ett shottglas och i love sf tshirt. Li fick av mej o JJ en scrapbook. Trodde jag skulle börja gråta men alla minnen fick mej bara och skratta för vi har gjort och haft så himla mycket roligt ihop!! Shit vilka månader alltså. Efter fulla magar och många skratt var det dags att åka hem dagen var över.






Love from america♥

1-3maj

Efter jobbet på fredagen träffade jag jessica och vi gjorde iordning oss för kvällen sen åkte vi och åt på wipe out nästan svältande innan men som vanligt proppmätta efter. De e så enkelt att äta där! det är på vägen in till stan och man vet att man alltid blir mätt plus att det itne är spec dyrt:) sen åkte vi vidare in till Li och hade förfest med henne och kära fridha som ska vidare till LA så sista gången man fick se henne, snyft!! Vi drog oss ut till celler och stället brevid som heter suger eller nått sånt. Hade sjukt kul dansa på i mängder, några tyska au pairer joina också oss! När morgonen började närma sig satte vi oss i en taxi som visades sig bli en av de roligaste resorna på länge. filmade fridha då hon hade en lång intresant diskussion med taxigubben. shit asso hon bode va komiker!! så klockrena komentarer den tjejen har. helt underbar är hon! väl hemma oss li somna vi fort i hennes säng.

Lördagen vakna vi tidigt av hennes skrik ungar. Li fick även gå upp och hjälpa garandman lite. Men sen smet vi der till haight street och bruncha med fridha. satt där läng och prata tjejsnack, sjukt mysigt! sen var det dags för li att jobba och för oss att dra oss hemmåt till novato. Jag och JJ åkte hem till mig där vi sega massor! JJ tog tilloch med ett nap medans jag såg på raise your voice. Sen åt vi massa mumsig kina mat med min värdfamilj. Vi drog oss sedan mätta till bilen och åkte till vallejo där ryan befann sig med segelbåten. Var väldigt roligt då ryan är van vid att see mig och jj att klä upp oss till nattklubbar. Medans detta var mer en bonnefest som jag faktiskt är van vid hemmifrån. så det var jätte mysigt och roligt. folk dansa par dans till bandet som spela och bartenderna var utklädda till pirater. sen gick vi även på båtluffning hehe man kan kalla det så. det var så många båtar så de fick inte plats som de normalt står så alla va ihoppbunda så man kudne gå från ena båten till andra så vi traska runt över den ena till den andra båten där ett bra tag! men sen blev det sent och jag och JJ körde hem och sov i min säng!

Söndagen blev min och jjs första riktiga sovmorgon. Vaknade ca halv 1 och insåg att vi bör gå upp. men kände inte riktigt för att göra något så vi åka till safeway, köpta massa gott och hyrde JUNO och Twilligt. Sen satt vi hemma oss mej o gotta oss i ett bra tag. Tillslut masa vi oss upp f.r att åka till wipe out och äta söndagsmiddagen. sen åkte vi bara hem och sov behövlig sömn!!




Love from america

RSS 2.0