20-22feb

  • Hela veckan har varit väldigt lång med många extra timmar! Men det blir jämt ut ändå. På fredagen när jag slutat jobbet åkte jag och hämta Lauren som åkte med mig till B och Tom. Vi beställde kina mat och Tom visade sina bartender skills och gjorde behövda utmärkta Jordgubbs Margaritas. Vi satt där och hade det jätte trevligt! Efter mycket skit snack kom Tony och hämtade Lauren och jag gick och packade mina saker för att invänta Ryan som jobbade. Åkte med honom hem och hade resten av tiden en lugn fredag.
  • Lördagen blev en lång morgon med frukost vid tre tiden. Efter frukosten åkte jag och mötte Li för lite storstads shopping.


Lite klädpåsar, en pizza och en senare åkte vi till lägenheten och satte oss i Ryans rum för att fundera på hur kvällen skulle bli. Vi lekte lite kamera nördar och klädde ut oss och bestämde oss för en bio. Men sen ångra vi oss, klädde upp oss lite och drog ner till Celler för en drink. Några fler än en drink senare stod vi och dansa med våran vän Anthony, DJn och några islänningar. Jag fick även förvånansvärt nog användning av mina kunskaper från ljudtekniken. Super stolt fick ja leka med Djns skivor lite! När vi hade fått nog av dans åkte vi tillbaka till lägenheten för att sova!

Och så var dom bara två...



This one is for you mandy!



JJ we missed you!!


Love you my girly!


Lek vid DJ båset


Vår kära vän Anthony


Ny vänner


Stolt att va Swede!


Hemresan, shhyyyy Ryan sover, ops nooot.

  • Söndagen började lite tidigare, jag och Li åkte hem till mig och myste lite. Sen åkte vi till Wipe out för bakis mat och vidare till en bio. Såg Gran Torino. Bra men brutalt hemsk film! De 2 första tredjedelarna var okej sen vände de och blev lite för hemskt! Dock tyckte jag vissa skådespelare inte var så bra. Lät väldigt mycket som repliker ibland. Efter bion åkte jag till Li en sväng men sen hem för att sova och ladda för en ny vecka!


Love from america♥

13-15feb

  • Fredagen så blev det faktiskt lite gym efter jobbet. Sen åkte jag och Jessica in till Sara, för att vara med henne, Li amanda och frida. Resan blev lite sen och efter en halv timma letandes av parkering höll vi på och ge upp! men tillslut så fick vi oss en plats. Men säger bara usch för fickparkering!! Väl hemma hos Sara blev det bara massa mys och tjejsnack!! Sen var det dags för mig och Jessica att åka hem då vi hade stora shoppingplaner för nästa dag! Btw, fick även en stor bukett rosor homedelivered till mig♥ eftersom det var alla hjärtansdag på lördagen, rosorna var from Ryan.
  • Lördagen gick jag upp och kände lukten av frukost! När jag kom till köket stod Tom och diskade upp. Han bad om förlåtelse då dom hade gjort frukost till mej men tyckt maten vart så god så dom hade ätit allt. Jag bara skratta och sa tanken som räknas, hehe. Fick en jätte fin alla hjärtans dag present av Familjen, En jätte gulligt kort av Jessica och på posten kom packet med svenskt godis, shalar, strumpor och en nalle från mamma och pappa:)

Tog mig lite flingor och sen bar det av för att plocka upp Jessica och vidare till OUTLETS! Efter lite mindre än en timma var vi framme i ett shoppingparadis. Brände alldelles för mycke pengar redan i de första affärerna så blev inte så mycket mer shoppande i dom andra. Allt som allt köpte jag: jeansshort, ljusa jeans, lila jeans, svart och gröna byxor, jeans väst, långarmad tröja, sommar t-shirt, flippflopp, levis skor, hmm va det något mer... trot inte det.


När vi kände att pengarna började ta slut åkte tillbaka hemmåt. Hem till mig för att göra iordning oss lite sen vidare hem till amanda för att fixa oss vidare och förfesta! Vi var ett stabil tjej gäng som hade sjukt kul!!!! många interna jokes efter den kvällen. Det var alla hjärtansdag fest och hejdå fest för amanda. Vi gick till the celler och hade rikgit roligt. Efter lite förmycke drinkar gick vi till jack in the box sen en efterfest för att vidare hem o däcka i Li's säng.



  • Söndagen vaknades upp mellan JJ och Li. Vi masade oss ur sängen och vidare till donken, sen vidare till amanda där vi hängde ett bra tag. Satt och tjöta och åt chips. När jag och JJ pignat till lite begav vi oss till wipe out och åt sen till en bio. Vi såg Confessions of a shopaholic. Haha omg sjukt rolig och bra film, love it! Rikigt måbra film. När man gick ut från bion log man stort!! Rekomenderar verkligen denna film!


Love from america

Byebye mandy!

SF och the swedes och framför allt jag, kommer sakna dej! Haft sjukt roligt med dej, du förgylde verkligen helgerna med mycket skoj! Men ha så kul och hoppas allt känns bra i sverige! lycka till med resplanerna så ses vi nån annan stans i världens om ett tag.. ♥love u babe!!♥ xoxoxo Carro




Bissy weeks so far

  • Måndagen började med att få lite fruksot i morgans mage, klä henne, sätta uppp håret, få henne att borsta tänderna och ta vitaminer sen köra iväg henne till dagiset! När jag kom hem så sov Carson sitt morgan nap vilket var skönt så jag fick en lugnt stund. Stannade hemma hela dagen med Carson för han hade en snuvig näsa och ville itne att han skulle bli mer sjuk. Slutade runt halv 6 och det bär av till gymmet nästan med en gång. Efter gymmet åkte jag med JJ till Sonja för att färga hennes hår, samtidigt satt jag och kollade på två avsinitt av desperate housewife.  färgnign tog evigheter. Tillslut var hon klar och det var dags att skynda sig hem i säng trött som attan!
  • Tisdagen hade jag båda barnen. När Carosn tog sin morgon tupplur så lekte jag bara med Morgan. Efter hon tatt en tupplur också åkte jag till den lilla parken för att leka lite och prova hennes nys cykel, men hon har inte riktigt fått in tålamodet att cykla än och det var rätt kalt så vi åkte hem efter ett tag. Så fort jag slutat jobba så var det bara att bege sig direkt till colleget för en tre timmars kust efter 9 timmars arbets dag, kände mest suck! JJ var inte med på colleget heller för hon mådde bra, och ösregna gjorde det också! men men så är det ibland. När jag kom hem sen pratade  jag lite med Ryan på datan som nu är i Canada för att åka helikopter skidåkning, galet avundsjuk men nog lite för svårt skidåkning för mig.
  • Onsdagen börja samma som måndagen, klädde och gjorde Morgan färdig och tog henne till dagiset. När Carson vakna åkte jag till Sausilito för att signa upp Carson på baby gympa som jag ska göra med honom varje onsdag. Ska faktiskt bli kul! Efter det körde jag hem i ösregn, Carson somna i bilen så blev inget mer sömn för honom den dagen. Men han var glad för det! hade rikigt mysig eftermiddag med honom. Vi lekte och han skratta för fullt. Älskar hans skratt, sötaste som finns! Har blivit rätt tight med honom nu då jag är med honom minst 45 timmar i veckan! Så fort jag hade slutat jobba åkte jag till gymmet och träna väldigt duktigt fakitskt. Men sedan sabba jag det då vi åkte till cheesecake factory för att fira simona som fyllde 21!
  • Nu är det torsdag ocjh jag har lite break då båda barnen sover. Än så länge idag så har JJ vart här med maja och vi bakade lite kakor och lekte. Efter barnens sovstund ska jag bara göra henne redo för gymnasik sen kommer Barbie åka med henne. Planen är att åka till gymmet när hon kommer hem sen ska jag och JJ bänka oss framför tven för ett crossover avsintt av Gryeys anatomy och private practis som fortsätter från förra veckan. Sjukt spännande!
Hoppas på sol och kalas i helgen. Men kan inte klaga så mycket över vädret då jag vet det kommer sluta snart och inte komma tillbaka förräns november ungefär. Hoppas ni har det bra i snön där hemma!:)

love from america♥

Utmaningen

Lägg upp en bild från mapp nummer 6. och bild nummer 6. Skriv några rader om bilden., inget fusk!



Det blev en bild på Patric från Fiji. Vet inte riktigt vad han ligger och funderar på men misstänker att det var lite promille halt och kava inblandat!

Jag utmanar Jessica Jacobsson, Amanda Brodin och Li Becher

6-8jan

  • Helg igen! så klart. Man kan tycka att jag itne gör så mycket annat än helg men det är för att vardagarna inte är så mycket att skirva om tycker jag. Man jobbar, tränar umgås me vänner typ. På fredagen efter en dag med bara Carson hämtade jag Morgan lite tidigare på dagis för att åka till WIpe out och träffa Lauren och de barn hon passar. Vi käka lite pizza och milkshake sen åkte jag hem för att sluta jobva. Hoppa in i duschen och gjorde mej i ordning för kvällens bus. Jag åkte sedan och hämtade JJ och vi åkte vidare till stan. Hitta en bra parkering precis utanför Ryans lägenhet sen gick vi ner till en Karoke bar där vi mötte ett gäng tyska au pairer. Vi snacka och drack och hade jätte trevligt! blev dock inget sjungade då vi lämna in vårat bidrag försent. Ryan kom även och joina oss i baren. Vi var kvar tills stängningsdags sen gick vi hem. I lägenheten var det massa folk så det blev lite efterfest med twister! Barerna här stänger redna kl 2. Alla gör det, barer som nattklubbar. Och dom får inte sälja alkohol nån stans efter typ halv 2 eller något sådan. Jätte knasigt men är en fördel när man vaknar dagen efter måste jag påstå:P



  • Lördagen började med deg och rester från våran en kilos påse skittles. Lite senare åkte jag och JJ till Northgate och åt Lunch med Lauren på Appelbees. Blev en sjukt go chockladmousse till efterrätt, dock itne godare än mammas halvfrusna mousse:P När vi var mätta och nöjda åkte vi hem. Både jag och JJ skulle jobba. SÅ jag hade en myskväll med Morgan och Carson. Kvällen blev dock inte så mysig då Morgan testade mej konstant så vi var ltie oens. Efter några om och men så fick jag båda att somna iaf så jag hade lite mys själv framför tv. Lite senare kom Tom och Barbie hem. Ryan slutade jobba ungefär samtidigt så han okm och hämtade mej och vi åkte hem till honom. Vi började se Surf up men half igenom somnade jag på soffan. 
  • Söndagen blev en mys morgon med brunch ute. Sen åkte jag hem och tog det bara lugnt, lekte lite med barnen. Lauren och TOny kom även över så umgicks med dom. Jag och JJ åkte till wipeout för söndagsmiddagen. Efter det träffade vi Lauren igen och Sonja och några andra tjejer för att se He is not that into you. En väckarklocka för de tjejer som intalar sig mycket. Väldigt verkligehetstrogen film och har man sett trailen så vet hur filmen är. Lite tråkigt för trailen visar att det bra så man får se lite för mycket. Men over all så var den jätte bra!


Love from america

One of thous moments...

Lördag kväll och jag jobbar. Barnen har äntligen somnat och nu är det bara att vänta på att Barbie och Tom ska komma hem. satt och kollade igenom lite bilder på datan och lyssnade på musik. Blev bara helt plötsligt så hilma sentimental. Känner mig verklgien som pappas dotter. När vi pratade på telefon och vi knapt han säga hej utan att börja gråta, då vet man att man saknar varandra! HUr kul jag än har det här, hu bra jag än trivs, hur mycke kompisar jag än får och hur mycket jag än älskar att vara här finns det vissa saker som bara gör ont i ♥ när man tänker på hur mycket man saknar de!

♥Saknar att vakna på morgonen och äta frukost tillsammans med min älskade mamma och pappa


♥Saknar när Sally hoppar upp i fotöljen och knör sig ner bredvid mej när jag tittar på tv och hon egentligen inte alls fick plats.


♥Saknar när syskonen kommer hem och vi samlas hela familjen på söndag middag och Linda sover över i mitt rum så vi kan ligga och mys och prata om livet.


♥Saknar att kunna ropa POFF och man hör POFF tillbaka i andra sidan av affären och känner att då vet man, där är någon jag verkligen älskar.


♥Saknar när min banan kommer hem till mej och vi är i min säng i timmar efter timmar och pratar, skrattar, gråter och flummar allt vad vi kan.


♥Saknar att köpa en fet godispåse, åka hem till victor mysa och se Las vegas och One three hill.


♥Saknar att vara i kungälv och busa med min ängel. Even better när hennes brorsor kommer hem och joinar oss!


♥Saknar alla underbar sommar dagar på mitt paradis och alla mysiga stunder med mormor.


♥Saknar alla samlings stunder på Campino eller moset.

♥Saknar alla goa barn och personal på Roteberget.

♥Saknar alla stunder med Jesper när jag sitter och gnäller och vi löser alla mina värdsliga problem.

♥Saknar att sova över hos sen luncha med Pontus

Nä urk nu måste jag sluta med min sentimentala stund, förlåt! men måste få ur mig sånt ibland. Jag har det verkligen jätte bra! Trivs så hilma bra här och har verkligen kommit rätt. Staden är mer än man kan drömma om. Och jag har lärt känna så många männsikor som fått en plats i mitt hjärta för alltid! Utan min värdföräldrar, mina underbara värd barn, Lauren och Mina sweeds så hade inte detta stället och denna upplevelsen vart den samma. Jag längtar tills ni som ska komma och hälsa på kommer för vill verkligen visa upp allt här så ni förstår vad jag gör är. MEN trots allt detta så saknar jag fortfarande er där hemma. Saknar allt jag är van vid, alla rutiner och traditioner! Nu lovar jag att jag ska sluta, ska ta en dusch och vara glad sen över hur lyckad lottad jag är!

♥lots and lots of love from america♥

30Jan-1Feb

  • Fredagen började men mys med carson. På eftermiddagen plocka jag upp morgan på daycare sen åkte hem för att ge hgenne lite middag. Efter det var det snabba ryck, duscha, sminka mej, kläpå mej och packa saker för att sova i SF, sen kom JJ med Tanja som skulle köra oss till färgan. Väl inne i SF gick jag och JJ runt för att hitta taxi, även o mdet kanske bara var 3km att gå så var det kalt och vi hade högklckat så vi kände oss lata. Men vi förovanlighetens skull så hitta vi ingen taxi. Vi började gå men sen såg vi ett hotell där det var massa taxi bilar som körde förbi. När vi stod där ochj vänta kom en limousine körande. JJ skämta och sa " hehe tänk o ta den ist för taxi". Men när vi stod där så stannar han framför oss och frågar "väntar ni på taxi?" vi blev rätt stälda men lyckades få ur oss ett "ja, det gör vi". Han frågade om vi ville åka med honom och tveklöst hoppa vi in, hehe. En rikgit trevligt man vid namn Rufus:) han berätta att han brukar oka runt och plocka upp folk som behöver taxi, det var han egna bil så det var lite hans sätt att köra reklam för sig själv. Vi fick hans kort och gav han lite dricks som tack för skjutsen. Super stolta gick vi hur och in till westfield mall för att möta Li och Amanda. Vi gick och köpte ett kg skittles och så övertala dom mig att se en sträckis. Så det blev the uninvited,



Den var imellanåt bra imellanåt lite dålig,
rätt läskig också!men på ett kostigt sätt.
Men slutet var rikgit bra och överraskande!








Efter filmen tog jag och JJ en taxi hem till Ryan för att sova! Men först kollade vi på step brothers. Sjuk knasig film men galet rolig!

  • lördagen var vi rätt sega. Vi gick ut och köpte frukost som vi tog med oss hem och kolla på film. Vi såg slumdog millionaire. Rätt seg och hemsk film men den var bra på samma sett som blood dimond! Efter filmen mötte Jag och jj Amanda och Li för lite shopping. Det blev ett par rikigt heta pumps som jag och JJ bestämmde oss för att dela på:) delad vårdnad på skor is the shit:P


Vi bestämde oss för att dra ut på the celler igen, för kände att det var ett säkert kort så vi kom in, och det var det också!:) Jag fick äran att bära våra skor denna kväll. Tog lite tid att lära sig att gå i dom med det gick bra:) Vi hitta samma asiat som förra helgen som även denna kväll var väldigt genergös med drinkar vilket var väldigt uppskattat med våran au pair lön:P En kväll med mycket dans och flumm blev det, underbart skojjigt! Gillar verkligen att festa me dessa tjejer, har änm så länge inte haft någon dålig utgång! tack för det brudar:)



  • När vi vakna på söndagen så var det SUPER BOWL söndag vilket är en big deal här! Vi började att åka hem från Stan. Väl hemma så duscha ja och fixa mig lite sommarsöt sen var det att be ge sig i bilen på strånade humör i solskenet och hämta upp JJ och Li för att åka på superbowl fest hemma hos Lauren. Hemma hos lauren blev det massa mat, sitta ute och sola, åka paddelbåt och ltie fotboll också:)



Efter ett tag åkte vi till wipe out för våran söndags middag så klart. Där var det mera fotboll även:P Vi åt det gamla vanliga (gu va tråkigt det låter, men otroligt gott!) Sen var vi dock tvugna att köra Li till färjan så hon skulle kunna komma hem. Jag och JJ åkte tillbaka till Lauren för att se slutet på vem som vann fotbollen. Sen åkte jag hem och somna gott efter en lång men mysig helg!

Love from america


Farmers market

Tordagen den 29 tog jag med mig barnen till farmers market i san rafael som ligger en liten bit ifrån där jag bor. Det var en jätte fin varm och solig dag och vi hade rikgit mysigt. Vi gick runt och kollade på allt sen åt vi lite crepe. Innan vi åkte hem fick morgan sig en ponny häst tur, hon var helt överlycklig!!



Love from america

Sweden kicked some mexican ass!



Onsagen den 28jan åkte först jag och ryan till chevys och åt, fick en mexicans hatt då ryan sagt till servitrisen att det var min fördelsedag. Så efter lite glass och mexicans fördelsedags sång(random emn roligt) så hämta vi upp JJ och åkte till okland där det var smockat med mexicanare!! Folk stoppa oss för att ta kort med oss som det var något väldigt speciellt med svenska blonda tjejer, haha rätt skojjigt fast vissa var väldigt odrägliga. Som tur var så van sverige med ett mål, dock missa ja målet då vi var på toaletten. Men men skoj hade vi ändå!



Heja sverige♥

23-25jan

Efter kjobbet på fredagen åkte jag och JJ me bilen in till san fran för att möta Li emma och amanda, vi käka lite donken sen åkte vi hem till en vän till dom. Det blev tjejsnack och vin, dock körde jag så inget vin för mig. Vi hitta även en 4de länk till vårat sweeds gang. Amanda heter hon, passa som handen i hansken med oss sweeds:) we love u girl! synd att hon ska åka hem snart dock för vi hade sjukt kul med henne! Men jag har en känsla av att det inte är det sista vi ser av henne:)







På natten sen åkte jag och JJ hem till novato igen. Lördag morgon gick jag upp åt en bit frukost och prata lite med barbie. Sen hämta jag upp JJ och in mot stan! Vi mötte upp Emma och Li. Efter lite shopping (hitta ett par heta pumps och ett linne). Sen åkte jag och JJ till Ryans lägenhet där vi var själva. Vi käka lite pizza och gjorde i ordning oss för kvällens busheter, Amanda och li kom även dit och gjorde oss sällskap!








När vi va redo gick vi ner till Lombard för att fånga en taxi. Vi mötte en anna tjej och en kille för att testa en klubb. Vi gick runt och den vi täntke gå på funkar inte. Så Jag amanda li jj och hampus gick för att leta efter en donken. Vi stötte på några dörrvakter som vi började prata me och gick tillslut in på deras klubb. Celler hette den och det slutade med att vi hade en sjukt rolig kväll!!! helt galet skoj!! Lärde känna lite folk, ragga till oss lite drinkar och dansa!







Söndagen blev bara en lungt seg dag i lägenheten. Jag och JJ slappa en lång stund tills vi tillslut insåg att vi behövde åka hem, vi åkte hem för att duscha och gö oss i ordning igen. För vi var nämligen "hostes" för en au pair middag vi samlat ihop till. Närmar 20 au pairer blev det som gick och käka, på wipe out så klart. Varje söndag so far:) dock var inte Li med oss vilket gjorde oss besvikna men men sånt som händer. Efter det var det bums i säng, trött efter en lång vecka men med mycke sol och kul!




♥Loves from america♥

Försöker lära mig uttala adolescence

Nu har jag och Jessica börjat collage också! Vi går en child and adolescence psychology class. Vi gör något som heter open collage så vi slipper läxor och prov vilket gör mig lättad. För även om man har bra engelska är det svårt att hänga med för detta är en klass med många engelska ord osm jag aldrig lärt mig eller använt och allt går väldigt fort. Men en rikigt duktig lärare som gör det väldigt intressant så jag ska nog lyckas lära mig ett och annat ändå. Men nästa gån g blir det något roligare för då är vi 21! (vinprovarkurs eller vad säger du jj:).


Mall cop

Jag och jessica fick ett ryck o vill göra något, gissa va vi gjorde:P vi åkte köpte samma godis som vi gör varje gång (finns ine så mycke o välja på) och såg Mall cop. Väldigt amerikans så klart men den fick hela bion till många goa skratt!


RSS 2.0