8-10maj

Fredagen blev hejdå hejdå part för våran li, snyft!! först åt vi tacos hemma hos ryan och föra. Sen gick vi ut och mötte Suddy och några andra för att gå till ltie olika barer. Sista baren blev karaoke baren där det blev lite mamma mia sjungades, haha vet itne hur bra det lät dock men men vi gjorde det iaf! Men sen var det dags att gå hem och sova, ja ni hörde rätt GÅ detta var nämligen gång avstånd hem, inte nått himla tåg och buss och sen gå i över en timma för att komma hem som hemma i kära gråbo hehe. Nattinatt!


The Swedes

-my girls-                       -me, jj and suddy-             -Sjunger karaoke-

-speglen-                   -gruppbild-                         -lite lessna!-



Lördagen blev först att vakna långsamt för att må så bra som möjligt hehe. Sen ringde jag mina kära brudar för att kolla att dom levde och mådde bra. Dom tog sig till marina och vi gick till the grove och hade en mumsig brunch. Sen gick vi tillbaka till lägenheten och ryan åkte till jobbet. Vi hade planer till att verkliögen hitta på npgot rolgit nu när det var lis sista helg men vi var jätte sega och kände att då umgicks vi bara med seg. Så vi låg länge på Ryans soffa och sega, tittade tv och roliga youtube klipp. Sen åkte vi till Li hämtade upp hennes grejer, åkte till safeway och köpte massa gott och vidare hem till JJ för att hålla henne sällskap när hon skulle jobba. Efter att barnen somnat åt vi massa gott och kollade på Systra i jeans 1 och 2 och grät en massa tårar. Sen var det dags att sova igen


-tut o kör-                     -filmkväll:)-                      -massa mums-



Söndagen blev att vakna upp på golvet då vi flyttat jjs madrass för hennes säng var otroligt gnällig! Vi åkte till mig och där mötte vi lauren. Så vi åkte hem henne för att sola på hennes baksida! as nice! efter ett tag tröttna vi lite så vi spelade lite spel sen duscha vi och åkte vidare till Wipe out för en sista söndags middag då li ska hem och även Ryan ska jobba på wipe out inne i SF ist. Det var en mysig middag, med massa massa mat o lite paket till varandra. Jag fick ett shottglas och i love sf tshirt. Li fick av mej o JJ en scrapbook. Trodde jag skulle börja gråta men alla minnen fick mej bara och skratta för vi har gjort och haft så himla mycket roligt ihop!! Shit vilka månader alltså. Efter fulla magar och många skratt var det dags att åka hem dagen var över.






Love from america♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0